Şi balaurul, mâniat pe femeie, s-a dus să facă război cu rămăşiţa seminţei ei, cu cei CARE PĂZESC PORUNCILE LUI DUMNEZEU şi ţin mărturia lui Isus Hristos.
(Apocalipsa 12:17).

În urmă cu câţiva ani, casa noastră nu avea ferestre către sud, partea unde soarele străluceşte majoritatea timpului. Acest fapt făcea partea deschisă a casei noastre foarte întunecată. Pentru că garajul nostru este ataşat la partea de sud a casei, nu puteam face mult cu privire la această situaţie aşa cum erau lucrurile atunci. Aşa că am decis să adăugăm o cameră care să capteze lumina soarelui în partea de vest a bucătăriei şi să aducem o cantitate mare de lumină în casă prin ea.

Pentru că eram nevoiţi să avem o mulţime de cabluri în camera însorită, ne-am gândit să adăugăm câteva prize de-a lungul tejghelei din bucătărie. Antreprenorul ne-a avertizat că, dacă facem asta, codul ne cerea să actualizăm toate prizele din bucătărie cu un sistem care să aibă un întrerupător. Nu am văzut nicio problemă în acest fapt şi i-am ordonat să refacă întreg cablajul din bucătărie.

Vreme de câteva luni, eram total încântaţi de noua noastră cameră însorită şi de prizele în plus din bucătărie. Apoi un lucru ciudat s-a întâmplat. Luminile şi energia din garaj au încetat să mai funcţioneze. Lucrul acesta era extrem de enervant pentru că acum trebuia să ridicăm şi să coborâm uşa masivă a garajului nostru cu mâna! M-am grăbit imediat către panoul de siguranţe din spălătorie, fiind complet convins că bara roşie va arăta că siguranţa de la garaj a sărit. Dar nu am văzut niciun semn roşu nicăieri pe panoul de siguranţe. Nu am putut găsi niciun mod de a porni din nou energia în garaj. Ne-am chemat omul bun la toate, dar şi el a fost pus în încurcătură de această problemă.

După două zile, eram înnebunit. Ce putea să oprească electricitatea? Mi-am scormonit mintea în căutare de idei şi am vorbit cu orice persoană pe care o ştiam despre problemă. Dar nicio soluţie nu se vedea. În a treia zi, mi-am amintit dintr-odată de actualizarea de la prizele noastre din bucătărie. Ar putea asta să aibă ceva de-a face cu garajul? Părea puţin probabil. Dar pentru că încercasem deja orice altceva, am mers la bucătărie şi am apăsat micile întrerupătoare de la prizele noastre din bucătărie. Apoi am mers la garaj şi am apăsat butonul care deschidea uşa. Imediat a răspuns. Oarecum, noile întrerupătoare din bucătărie erau legate de circuitul din garaj!

Realizez că a fi conectat la Isus se aseamănă foarte mult cu un panou de siguranţe. Când calc una dintre poruncile Lui, El nu se deconectează permanent şi nici nu mă alungă. Prin harul Său pot fi restabilit şi mi se oferă un nou început. Mulţumită Lui, rămăşiţa se va dovedi într-o zi cu adevărat supusă. Între timp, să ne amintim să apăsăm butonul pocăinţei de câte ori este necesar.

Doamne, Îţi mulţumesc că pot fi restabilit astăzi pentru un nou început cu Tine! Dă-mi încredere să las puterea Ta să curgă prin mine!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.