Există în lume o carte în care te poţi încrede: această carte este Biblia. Cuvântul „Biblia” înseamnă „Cartea”. Ea conţine 66 de cărţi sau părţi diferite, scrise de 40 de autori într-un interval de timp de 1600 de ani (prima carte scrisă începând cu 1500 î.Hr.).

Autorii cărţilor Bibliei s-au deosebit mult în ce priveşte educaţia, ocupaţia, cultura şi capacităţile intelectuale. Ei au scris în circumstanţe diferite, pe trei continente diferite, iar ultima carte a ei a fost scrisă pe o insulă, Patmos. Cu toate acestea, din punctul de vedere al temei şi al scopului, Biblia constitue o singură carte. Ea vorbeşte despre un singur Dumnezeu; descoperă un singur Mântuitor; subliniază un singur standard al dreptăţii. Atunci când este înţeleasă corect, Biblia nu conţine contradicţii sau păreri opuse. Există o singură solie centrală, atât în Noul cât şi în Vechiul Testament. Aceasta se datorează faptului că un singur Autor a inspirat pe toţi bărbaţii care au contribuit la scrierea Bibliei. Acest Autor este Unul în care se poate avea încredere, deoarece El este Dumnezeu!

Tocmai de aceea dorim să știm mai multe despre această Carte și despre învățăturile ei. Cursul ”Biblia spune” oferă 24 de teme care să ne ajute să dăm valoare acestei Cărți. Nu în ultimul rând toți cei care vom fi familiarizați cu modul în care Biblia ne spune că trebuie să existăm vom fi beneficiarii binecuvântărilor divine.

»» ÎNSCRIE-TE LA ACEST CURS!

[contact-form-7 id=”11215″ title=”Inscriere la cursul Biblia spune”]

Cum decurge un studiu biblic? Avem 24 de teme. Parcurgem prin întrebări un studiu și observăm ce spune Biblia. În felul acesta, îi permitem Bibliei să se interpreteze singură.

Cât costă un studiu biblic? Studiul este gratuit, iar materialul de studiu nu se oferă contra cost.

Cât durează o sesiune de studiu? Multe persoane îşi rezervă în fiecare săptămână aproximativ o oră ca să studieze Biblia cu noi. Însă durata studiului poate varia şi va fi adaptată programului dumneavoastră.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.