Dragii noștri abonați,

Din motive tehnice începând cu dimineața zilei de 2 ianuarie nu vom avea devoționale trimise către dvs.. După cum probabil deja ați observat începând din 1 ianuarie 2014, când am migrat acest site pe o platforma web nouă personalizată, avem probleme tehnice de afișare a diacriticelor în conținutul mesajelor email. Va trebui probabil să reconstruim aplicația care gestiona cron-joburile cu scriptul ce trimitea programat aceste devoționale, ca modul distinct pentru platforma noastră. Pentru acest lucru vom avea nevoie de ceva timp.

Vom încerca să rezolvam situația cât mai rapid posibil! Rugați-vă pentru noi! Vă mulțumim!

Cu aceasta ocazie echipa devoționalelor va trimite urări de binecuvântări cerești pentru noul an 2014. Dumnezeu să fie cu noi toți! Amin!

5 raspunsuri
 1. Raul Savitchi
  Raul Savitchi says:

  De vre-o două săptămâni nu mai primesc nici devotionalul pentru femei nici cel zilnic,dacă ați putea să-mi spuneți din ce cauză as fi foarte mulțumit.

  Răspunde
  • Eugen
   Eugen says:

   Devotionalele au fost reluate incepand cu data de 24 iunie 2014. Ne cerem scuze dar am avut mari probleme cu serverul in urma unui traznet de pe data de 7 iunie 2014.

   Răspunde
 2. Ion Ilie
  Ion Ilie says:

  Am nicercat de cateva ori sa ma abonez ( prin email) la devotionalele barbaric si femei, pe annul 2015 si nu am primit niciun raspuns. Ce se into place, sau cum ar trebui SA procedez? Nilu

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.