Cu ajutorul lui Dumnezeu suntem pregătiți să reluăm trimiterea devoționalelor începând de mâine 07 februarie 2014. Știm că a trecut cam multă vreme de când le-am întrerupt și unii dintre voi s-au îngrijorat pe bună dreptate, însă am avut nevoie de timp pentru a lucra la noua interfață de stocare în baza noastră de date precum și pentru noul modul care face posibil trimiterea lor zilnică la o oră stabilită de echipa noastră de voluntari. De asemenea formatul de afișare a textelor pe dispozitivele dvs.  a fost o provocare pentru noi.

Noutăți:

 • Înscrierea la devoționale se face facil chiar din secțiunea Home a site-ului
 • Noua versiune de site permite afișarea devoționalelor ca arhivă de documente și pe site.
 • Înscrierea noilor abonați la textele zilnice se face în prealabil după confirmarea celui în cauză (proprietarul adresei de email) că dorește să primească materialul (am avut situații când alții au înscris persoane care ulterior au cerut să fie scoși din lista invocând dezacordul lor în ce privește înscrierea).
 • Au fost șterse toate adresele de email nevalide înscrise în timpul celor peste 4 ani de activitate

Vă mulțumim tuturor pentru răbdarea de care ați dat dovadă și mulțumim în primul rând lui Dumnezeu că am primit tot ce era nevoie pentru a continua acest proiect.

Vă rugăm de asemenea să ne sesizați dacă aveți probleme cu privire la primirea zilnică a devoționalelor la care sunteți abonat(ă).

Dumnezeu să vă binecuvânteze viața dumneavoastră și să vă dea înțelepciunea de a alege întotdeauna pe El.

7 raspunsuri
 1. ARTHUR
  ARTHUR says:

  Ma bucur nespus pentru faptul ca ati remediat problemele avute o data cu prezentarea noului site. Dupa cum se vede sunteti cu adevarat o echipa de profesionisti prin modul cum ati conceput si configurat noul site. Felicitari si Domnul sa va ghideze pasii mai departe in raspindirea evangheliei in toata lumea. Sunt cititorul dv. abonat de aproape 4 ani si cred ca sunteti singurii din tara, care trimit devotionale prin email. Am ocazia sa le citesc spre locul de munca sau chiar la munca, si aceasta imi face mult bine nu numai mie ci si sotiei. Inca o data felicitari si Domnul sa fie alaturi de voi toti. Cu bine, Arthur !!!!

  Răspunde
  • Eugen
   Eugen says:

   Ne cerem scuze. Au fost ceva erori la sistemul de transmitere. L-am reprogramat din nou sa fie trimis cu speranta ca acum va fi cel bun (ca data). Va multumim pentru intelegere! Echipa Tehnica

   Răspunde
  • Eugen
   Eugen says:

   Devotionalele au fost reluate incepand cu data de 24 iunie 2014. Ne cerem scuze dar am avut mari probleme cu serverul in urma unui traznet de pe data de 7 iunie 2014.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.