Într-o perioadă de timp când în România 25% dintre tinerii cu vârste între 25 și 29 de ani nu-și găsesc un loc de muncă, când în jurul nostru valorile parcă își pierd consistența, oricine are nevoie de rugăciune fie că este mai în vârstă fie că este mai tânăr.

Anul trecut, pentru Săptămâna de Rugăciune ne-am concentrat pe dreptatea socială şi pe ce înseamnă a fi agenţi transformatori în societatea noastră, ca o prelungire a misiunii lui Isus, anticipând cum va arăta glorioasa Împărăţie a lui Dumnezeu. În acest an vom studia aceeaşi temă, a Împărăţiei lui Dumnezeu, dar dintr-o perspectivă diferită. Vom explora poziţia centrală a Împărăţiei lui Dumnezeu în învăţăturile lui Isus şi ce înseamnă aceasta pentru noi astăzi, ca tineri.

 

În perioada 15-22 martie 2014 tinerii adventiști din România acordă o importanță deosebită rugăciunii, reunindu-se zilnic în acest scop. Vă invităm și pe voi prin intermediul acestei pagini să vă rugați pentru cei dragi. Vă așteptăm în Sabatul din 15 martie  și la biserica noastră unde după amiază vom ascuta o prelegere și ne vom ruga unii pentru alții.

»»DESCARCĂ PRELEGERILE PENTRU SĂPTĂMÂNA DE RUGĂCIUNE A TINERETULUI 15-22 MARTIE 2014

3 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.