Şl-I SLUJESC ZI Şl NOAPTE ÎN TEMPLUL LUI

Pentru aceasta stau ei înaintea scaunului de domnie al lui Dumnezeu Şl-I SLUJESC ZI Şl NOAPTE ÎN TEMPLUL LUI. Cel ce şade pe scaunul de domnie îşi va întinde peste ei cortul Lui.(Apocalipsa 7:15)

Mulţi americani au experimentat diferenţa dintre a face cumpărături la Kmart şi la Nordstrom. Mărfurile blochează culoarele la Kmart şi găsirea unei persoane care să te ajute poate părea că durează o zi întreagă. Pe de altă parte, Nordstrom este un lanţ de magazine care are o reputaţie pentru mărfuri de calitate şi serviciu excepţional, deşi preţurile lui s-ar putea să nu poată fi comparate cu cele ale altor lanţuri cunoscute. Ajutoarele sunt politicoase şi informate şi, cu multă amabilitate, te ajută să cunoşti magazinul.

Un prieten de-al meu s-a mutat recent din California, unde Nordstrom şi Kmart erau două alegeri principale, în Filipine, unde lumea cumpărăturilor este cu totul alta decât cea din California. La scurtă vreme după sosirea în Filipine, el a descoperit limitele chiar şi ale legendarului Nordstrom. El şi-a descris experienţa într-un magazin universal filipinez foarte mare numit SM ca aproape „din altă lume”.

Mallul South din Manila are un magazin SM care este cam de două ori mai mare decât majoritatea magazinelor Walmart. Când au intrat în magazin, Jim şi familia sa au observat imediat numărul foarte mare de angajaţi îmbrăcaţi în uniformă stând la aproximativ 6 m unul de celălalt în tot magazinul. La un moment dat, a numărat 14 angajaţi pe o rază de 6 m. Dacă măcar ai fi îndrăznit să te apropii de mărfurile foarte bine aranjate şi organizate, doi sau trei dintre ei se adunau imediat să te ajute în orice mod posibil. O asemenea atenţie imediată a fost mai degrabă tulburătoare la început, dar după ce şi-a revenit din şocul iniţial, Jim a fost capabil să cumpere câteva obiecte de care avea mare nevoie.

Poporul lui Dumnezeu îi va sluji într-o zi lui Dumnezeu zi şi noapte în templul ceresc. Dar cel mai bun loc de a exersa pentru acest statut este chiar aici şi chiar acum. Scriptura ne spune că actele de bunătate şi de slujire pe care le facem pentru alţii aici şi acum sunt acceptate de către Dumnezeu ca fiind făcute lui Isus însuşi (Matei 25:34-46).

Găsirea echilibrului între slujirea reală, de ajutor şi caracterul băgăreţ enervant necesită multă experienţă şi o doză mare din călăuzirea Duhului Sfânt. Doreşte persoana pe care vrem să o slujim o experienţă precum cea de la Kmart, Walmart, Nordstrom sau SM? Dar când dragostea lui Isus ne conduce cu adevărat slujirea, putem fi încrezători că mult bine va fi făcut. Şi în procesul slujirii altora vom învăţa cum să îl slujim pe Dumnezeu mai deplin.

Doamne, aleg atitudinea unui slujitor astăzi. Fie ca alţii să găsească bucurie şi ajutor în prezenţa mea!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *