»» VEZI GALERIA FOTO

Împreună cu Departamentul de tineret al Conferinței Bisericilor Adventiste de Ziua a Șaptea Banat vă așteaptăm sâmbătă 15 martie între orele 11:00 – 16:00 la Deva să fiți parte din proiectul ”Zi de bine” – o zi în care dorim să aducem un zâmbet pe buzele semenilor noștri.

Se urmăreşte iniţierea şi cultivarea unei atitudini pozitive faţă de valorile moral-civice care ajută societatea și implicit comunitatea noastră să prospere şi să fie mai sigură.

Activităţi din cadrul proiectului:

  1. Roagă-te pentru oraşul tău
  2. Oferă o încurajare
  3. Un prânz de bine
  4. Un altfel de radio
  5. Televiziunea Speranței
  6. Degeaba știi să citești dacă nu ai citit biblia
  7. Mesaje pentru suflet
  8. Biblia pe telefonul mobil
  9. Ai grijă de inima ta

Vă așteptăm în patru locații importante de pe raza municipiului (la Casa de cultură, în fața Primăriei, în față la Deva Mall și în parcul de la Lidl Micro 15) să vorbim cu dumneavoastră, să vă facem masurători medicale, să vă instalăm gratuit Biblia pe telefonul dvs. mobil sau tabletă și nu în ultimul rând să vă împărtășim o stare de bine. În plus peste două sute de tineri vor fi prezenți pe străzile și în locațiie aglomerate ale municipiului Deva pentru a vorbi și simți împreună cu dumneavoastră. Ne vom ocupa și de cei nevoiași si le vom duce acasă 100 de caserole cu un prânz de bine.

Toate aceste acţiuni ale proiectului sunt menite să aibă un impact pozitiv asupra celor ce vor beneficia de ele, oferind posibilitatea de participare la o viaţă socială şi civică mai bună.

Proiectul se va desfăşura în colaborare cu Asociaţia pentru Sănătate Educaţie şi Familie şi ASEPT Deva.

Parteneri: Primăria Deva, Radio Vocea Speranței și Speranța TV.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.