1

(Prima zi)

Punând în practică mesajul de astăzi, vei reuşi să ajungi victorios la finalul celor 41 de zile. Dumnezeu să te binecuvânteze în fiecare zi din această călătorie! Aşa că roagă-te şi începe!

Dumnezeu mă mântuieşte în fiecare zi la prima oră a dimineţii ca să pot fi sfânt pe tot parcursul acelei zile. Dacă nu primesc în fiecare zi puterea Cuvântului, nu reuşesc să trăiesc ca un copil al lui Dumnezeu, căci „tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu” (Ioan 1:12). Dacă zilnic nu primesc mai întâi puterea lui Dumnezeu în viaţa mea, voi fi controlat de propriile mele impulsuri fireşti.

Acesta va fi obiectivul central pe care îl vor urmări pe parcursul celor 40 de dimineţi: căutarea lui Dumnezeu în primele ore ale zilei, ca să fii sfânt în toate aspectele cotidiene ale vieţii creştine.

ZIua 1

Ce ne învaţă Biblia cu privire la acest aspect? În ce fel, ar trebui să-mi afecteze priorităţile zilnice faptul că mântuirea este pentru o zi,? De unde vine principiul că sunt mântuit într-o unitate de timp numită zi?

Materiale prima zi

Planul lui Dumnezeu pentru viaţa mea astăzi