11

(Ziua 11)

La încheierea primei secţiuni a cursului, îl invităm pe pastorul Alejandro Bullón să fie purtătorul mesajului pe care Dumnezeu îl are astăzi pentru viaţa ta. El va face un rezumat a tot ceea ce a fost prezentat până acum. Dumnezeu să te binecuvânteze!

Imediat după botezul Său, Hristos a fost dus de Duhul Sfânt în pustie. În acele locuri singuratice, El a făcut o afirmaţie care va rămâne pentru totdeauna secretul vieţii puternice şi fericite: „Omul nu trăieşte numai cu pâine, ci cu orice cuvânt care iese din gura lui Dumnezeu.”

Poate că îţi spui: „Pastore, ştiu deja, vrei să vorbeşti despre studiul Bibliei. Ştiu că trebuie să o studiez, însă nu simt dorinţa, nu găsesc plăcere în a o citi!”

ZIua 11

În primul rând, prietene, nu privi citirea Bibliei ca pe o datorie. Priveşte-o ca pe o scrisoare de dragoste. Ce face un tânăr când primeşte o scrisoare de la iubita lui? Se gândeşte: „Ah, ce enervant! Nu am chef să citesc scrisoarea asta, sunt obosit! O să arunc o privire doar aşa, din obligaţie!”? Nu, bineînţeles că nu.

Materiale ziua a 11-a

Planul lui Dumnezeu pentru viaţa mea astăzi