40

(Ziua a 40-a)

Astăzi este o zi specială pentru viaţa ta din două motive:
Primul: În ultimele 39 de zile ai fost un învingător. Ai reuşit să mergi în prezenţa lui Dumnezeu la primele ore ale fiecărei zile. Cred că nu eşti acelaşi credincios de la început. Cu siguranţă valorile tale şi priorităţile tale sunt foarte diferite. Cu Dumnezeu pe primul loc, viaţa ta începe să aibă alt sens.

Al doilea: Începând de mâine vei fi gata să începi o nouă sesiune la primele ore ale fiecărei zile. Acea nouă sesiune va atinge apogeul în momentul reîntâlnirii glorioase cu Salvatorul şi va dura toată eternitatea. În rugăciune, spune-I acum Duhului Sfânt că accepţi provocarea. După aceea, cu un sentiment profund de laudă şi mulţumire, cugetă la mesajul de astăzi.

ZIua 40

Ce bucurie va fi ca la finalul călătoriei noastre să vedem chipul lui Isus în patria celor mântuiţi! Deocamdată ai încheiat un seminar în care te-ai dedicat lucrării Lui şi în care ai umblat cu El pe parcursul a 40 de zile! Acum ţi-ai format un nou obicei şi noua ta provocare este să-ţi păstrezi acest obicei pentru tot restul vieţii..

Materiale ziua a 40-a

Planul lui Dumnezeu pentru viaţa mea astăzi