Te-ai angajat să mergi 40 de zile cu Dumnezeu, dedicând primele ore ale dimineţii acestui seminar. Ţi-ai reînnoit în fiecare dimineaţă angajamentul de a fi sfânt pe parcursul zilei şi sunt sigur că acest lucru va continua să producă schimbări în viaţa ta.

Ţi-ai format noi deprinderi spirituale. Acum, când te trezeşti, prima ta dorinţă este să te prezinţi în faţa lui Dumnezeu ca să afli planul Lui pentru ziua aceea. Acum, stilul tău de viaţă este să trăieşti zilnic în prezenţa lui Dumnezeu. El te va însoţi în fiecare clipă, şi aceasta te va ajuta să ai pace şi bucurie, indiferent de circumstanţe.

Astăzi are loc reuniunea. Este o zi de sărbătoare şi laudă, pentru că Duhul Sfânt ţi-a format noi obiceiuri spirituale şi nu mai eşti ca la începutul seminarului. Îţi imaginezi cum ar fi să ieşi din casă fără să fi stat mai întâi în prezenţa lui Dumnezeu? Să pleci fără să ştii ce aşteaptă El de la tine în acea zi? Să pleci fără să cugeţi la Isus şi fără puterea Cuvântului Său? Să pleci fără să simţi prezenţa Lui lângă tine? Să pleci fără puterea Cuvântului în inima ta? Să pleci fără să ai dorinţa de a-i prezenta Evanghelia primei persoane întâlnite?

Mulţumeşte-I lui Dumnezeu pentru că ţi-a schimbat viaţa şi nu mai eşti ca la început. Obiceiul de a sta în prezenţa lui Dumnezeu, la primele ore ale fiecărei zile, a fost deja sădit în fiinţa ta. Face deja parte din stilul tău de viaţă.

Cuvântul lui Dumnezeu a devenit refugiul tău, şi niciodată nu vei mai trăi fără puterea care vine zilnic din Sfintele Scripturi. Cu siguranţă, inima ta este plină de planuri: vrei să citeşti Proverbele, Psalmii, Isaia, Evanghelia lui Ioan, Calea către Hristos, Mărturii, vrei să petreci 365 de zile cu Dumnezeu, ajutat de citirea Bibliei şi a Spiritului profetic etc. Te încurajez să continui, pentru că maturitatea spirituală este un proces care ia timp şi la care trebuie să lucrezi zilnic.

Inima ta este fericită; atunci, vorbeşte şi exprimă-ţi mulţumirea, mărturiseşte altor persoane ce înseamnă pentru viaţa unui creştin această experienţă.

Astăzi are loc reuniunea, este ziua în care să vorbim despre tot ceea ce a făcut Bunul Dumnezeu în viaţa ta prin Duhul Sfânt în aceste ultime zile. Deja te-ai rugat pentru cele şapte persoane pe care le iubeşti şi care încă nu s-au predat în totalitate lui Dumnezeu. Le-ai invitat şi se află lângă tine. Spune-le cât de bine  este să te bucuri de comuniunea cu Dumnezeu, de sfinţenia şi dragostea Lui. Fără aceasta, ce sens ar mai avea viaţa ta?
Înscrie-le la următorul seminar de îmbogăţire spirituală. Fii fericit lângă Hristos şi lângă persoanele pe care le iubeşti, care fac parte din familia lui Dumnezeu pe pământ.

Ca Enoh, umblă cu Dumnezeu în fiecare zi şi păstrează gândul la glorioasa întâlnire cu Mântuitorul nostru.
Astăzi are loc reuniunea. Este o zi de sărbătoare şi laudă, pentru că Duhul Sfânt ţi-a dăruit obiceiuri spirituale noi şi nu mai eşti la fel ca la începutul seminarului. Cuvântul lui Dumnezeu a devenit refugiul tău şi niciodată nu vei mai trăi fără puterea care vine zilnic din Sfintele Scripturi.

Fii fericit lângă Hristos şi lângă persoanele pe care le iubeşti, care fac parte din familia lui Dumnezeu pe pământ.