Nicio promisiune nu este mai de preţ pentru poporul rămăşiţei lui Dumnezeu decât declaraţia lui Isus: „Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi” (Ioan 14,3). Prin definiţie, adventiştii de ziua a şaptea îşi organizează viaţa şi misiunea în jurul promisiunii Mântuitorului de a Se întoarce.

Începând cu vineri 3 decembrie 2010 și până sâmbătă 11 decembrie 2010 și în biserica noastră vom avea în fiecare seară ocazii de mulțumire și rugăciune prin prezentarea unor mesaje alese cu cu grijă, cu rugăciunea ca oamenii care le vor auzi să fie întăriţi în credinţă şi încurajaţi să trăiască evlavia practică pe care Isus a susţinut-o prin viaţa şi învăţăturile Sale şi care devine posibilă prin puterea Sa sfinţitoare. Anul acesta, prelegerile Săptămânii de Rugăciune poartă titlul „Poporul speranţei” şi se întemeiază pe sfatul dat de apostolul Petru, ca rămăşiţa lui Dumnezeu să aibă o „purtare sfântă şi evlavioasă”, pentru ca să fim găsiţi de El „fără prihană, fără vină şi în pace” (2 Petru 3:10-14).

Saptamana de rugaciune 2010

Prin bunăvoința editurii viata si sanatate si a administratorilor site-ului prezbiter.ro , va punem la dispozitie pentru descărcat și utilizat materialele Săptămânii de rugăciune în format PDF. Ne rugăm ca prin prelegerile de anul acesta să cunoaştem cu toții o reînnoire spirituală, să lucrăm pentru membrii familiilor noastre, pentru prieteni, pentru cunoscuți și nu în ultimul rând pentru biserică noastră aducându-le tuturor la cunoştinţă vestea minunată a revenirii lui Isus!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.