Asociaţia Youth and Family, Renton Seventh-Day Adventist Church din Statele Unite şi Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea – Conferinţa Banat a organizat, între 16-20 septembrie, în foaierul Teatrului „Ioan Slavici” Arad „Expo-SĂNĂTATE” 2013, ediţia a III-a.

La eveniment au participat peste 800 de arădeni care pot continua programul început participând la Cluburile de Sănătate desfăşurate în şase şedinţe, pe durata a 12 luni.

Evenimentul Expo – SĂNĂTATE din acest an s-a desfăşurat cu ajutorul a unui număr de aproximativ 100 voluntari, printre care medici, asistenţi şi studenţi la medicină de la diferite universităţi, printre care şi Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, în cadrul unui parteneriat între Universitatea „Vasile Goldiş” din Arad şi Asociaţia „Youth and Family”.

În acest cadru, arădenii au beneficiat de teste şi determinări gratuite, precum: indicele de masă corporală, procentul de grăsime corporală, măsurarea pulsul şi saturaţiei de oxigen în organism, determinarea tensiunii arteriale, teste de glicemie, colesterol, un program computerizat pentru ritmul cardio-vascular, precum şi consiliere medicală.

De asemenea, pastori ai Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea, au prezentat la standuri frumos şi explicit amenajate, importanţa sănătăţii corporale.

Selecțiuni din articolul scris de Vasile Filip pe www.aradon.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.