2

(Ziua 2)

Ce este mai uşor: să devii creştin sau să rămâi creştin? Când am pus această întrebare, am descoperit că oamenii, atât tineri, cât şi în vârstă, cred că e mai greu să rămâi creştin.

Poate că s-au convertit în urma unei campanii de evanghelizare sau a unei tabere religioase; poate că au fost atinşi de vreun imn sau vreo predică; dar, după ceva timp, sentimentul a pierit şi s-au întors de unde au plecat. Poate că au descoperit greşeala de a-şi croi propria neprihănire sau propria credinţă şi au renunţat. De ce se întâmplă asta? E posibil să nu fi înţeles cum să trăiască viaţa creştină? Care este baza vieţii creştine?

Fie că eşti adolescent sau o persoană cu peri albi, te împotmoleşti şi tu în aceleaşi întrebări. Cum poate creştinismul să devină important în viaţa ta? Cum poţi să-L cunoşti pe Isus personal? Vreau să-ţi povestesc experienţa mea.

ZIua 2

Într-o zi, am încercat să predic despre Isus şi m-am trezit prins în capcană: vorbeam despre cineva pe care nu-L cunoşteam personal. Când am înţeles că esenţa evangheliei era Isus şi că El nu Se afla pe primul loc în viaţa mea, lucrurile au început să pară foarte descurajatoare.

Materiale ziua a doua

Planul lui Dumnezeu pentru viaţa mea astăzi