31

(Ziua a 31-a)

„Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul şi a cărui nădejde este Domnul! Căci el este ca un pom sădit lângă ape, care-şi întinde rădăcinile spre râu; nu se teme de căldură când vine, şi frunzişul lui rămâne verde; în anul secetei, nu se teme şi nu încetează să aducă rod” (Ieremia 17:7,8).

[..] „Tată iubit, în Numele lui Isus şi cu puternicul ajutor al Duhului Sfânt, alungă acum de la mine tristeţea, anxietatea şi duşmănia din inima mea. Îmi deschid sufletul şi mă înalţ la tronul tău de har ca să găsesc ajutor. Umple-mă de bucurie, de prezenţa Ta, de recunoştinţă, de încredere şi de duh de umilinţă faţă de cel pe care l-am rănit, ca să cer iertare şi ca să iert pe cine m-a rănit.”

La trezire în fiecare dimineaţă, repetă următorul verset: „Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea!” (Psalmii 118:24). La finalul zilei, în timp ce alungi somnul, mai spune odată versetul inspirat.

ZIua 31

Rugăciunea ne înalţă la Dumnezeu. Când intră în contact cu Sursa de putere infinită şi dacă vindecarea este pentru onoarea şi gloria lui Dumnezeu, bolnavii sunt vindecaţi. Dacă Dumnezeu doreşte altceva, El va da putere sau va oferi metodele necesare pentru uşurarea sau atenuarea suferinţei.

Materiale ziua a 31-a

Planul lui Dumnezeu pentru viaţa mea astăzi